ΚΟΝΙΤΣΑ…Η ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΙΑΜΆΝΤΩ ΜΑΝΩΛΆΚΟΥ ΣΥΝΑΝΤΉΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΤΗΣ ΚΌΝΙΤΣΑΣ

Το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος Διαμάντω Μανωλάκου επισκέφθηκε την Κόνιτσα την Δευτέρα  23 Μάρτη και συζήτησε με αγρότες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κόνιτσας. Στην συζήτηση συμμετείχαν αγρότες της περιοχής, ο δήμαρχος της  Κόντσας και δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του δήμου.

DSC03324
Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την γεωργία και την κτηνοτροφία της περιοχής μας αλλά
και το αντιπλημμυρικό έργο στο Κεφαλοχώρι του Δήμου Κόνιτσας για το οποίο η  Κοινοβουλευτική Ομάδα  του ΚΚΕ κατέθεσε πρόσφατα σχετική ερώτηση στη βουλή

DSC03312__
Η Διαμάντω Μανωλάκου έδωσε αρκετές πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήσεις για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα.   Επεσήμανε ότι η σημερινή τραγική κατάσταση είναι απόρροια της εφαρμογής των πολιτικών ΕΕ και των μέχρι σήμερα Ελληνικών κυβερνήσεων που οδηγούν στο βίαιο ξεκλήρισμα των μικρών και μεσαίων αγροτών.

Τόνισε την πρόταση του ΚΚΕ για μια άλλη αγροτική πολιτική, κόντρα στους κανονισμούς της ΚΑΠ, για ανάπτυξη του αγροτικού τομέα που θα ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες του λαού μας και θα προστατεύει την παραγωγή και το εισόδημα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

DSC03317
Τέλος κάλεσε τους κονιτσιώτες αγρότες αν πραγματικά θέλουν να αλλάξει η κατάσταση να οργανωθούν, να  προχωρήσουν άμεσα στην σύσταση αγροτικού συλλόγου που θα παλεύει, θα κατεβαίνει στο δρόμο και θα διεκδικεί.

Advertisements