ΚΟΝΙΤΣΑ…Πως οργανώθηκε η επιχείρηση για τη σύλληψη των αστυνομικών… Σε εξέλιξη η έρευνα

 

ASTYNOMIA 7 10 14

Η δράση ενός αστυνομικού που παλιότερα υπηρετούσε στην Κόνιτσα και στη συνέχεια είναι μετατεθεί στο Δελβινάκι ήταν αυτή που είχε υποψιάσει συναδέλφους του και οδήγησε στις τελευταίες συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών είχαν περιέλθει πληροφορίες για διακίνηση ποσότητας κοντά στην Κόνιτσα.

Έτσι οργάνωσαν τη σχετική επιχείρηση κι εντόπισαν το ζευγάρι που έφτασε σε σημείο μεταξύ Κόνιτσας και Καβασίλων για να παραλάβει τις ναρκωτικές ουσίες.

Το αυτοκίνητο βρίσκονταν υπό τη συνεχή παρακολούθηση των αστυνομικών.

Καθ’ οδόν προς τα Γιάννινα κι ενώ βρίσκονταν κοντά στην Κόνιτσα, συναντήθηκε με δύο αστυνομικούς της περιοχής, οι οποίοι έκαναν μπλόκο.

Το ύποπτο όχημα δεν ελέγχθηκε από τους περιπολούντες αστυνομικούς. Στη συνέχεια άλλαξε πορεία, βγήκε από την Εθνική και κινήθηκε σε αγροτικό δρόμο. Στη διαδρομή αυτή ο οδηγός πέταξε τα ναρκωτικά, περίπου 25 κιλά χασίς.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι παρακολουθούσαν όλες τις κινήσεις του. Συνελήφθη επίσης και η γυναίκα που ήταν μαζί του, η οποία κατά την προανάκριση υπέδειξε το σημείο όπου είχαν πεταχθεί τα ναρκωτικά.

Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο μπλόκο έχουν προσαχθεί κι ανακρίνονται ενώ από νωρίς το πρωί βρίσκεται στα Γιάννινα και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, το οποίο ερευνά την υπόθεση.

Advertisements