ΚΟΝΙΤΣΑ…Εκδήλωση για τον Κονίτσης Σεβαστιανό στην Ι.Μ. Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

sebastianos-30

Καλαμαριά | Ιωάννης Κεφαλάς

Λαμπρή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, προς τιμήν του πρώην Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Σεβαστιανού.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο νυν Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας ακόμα παρεβρέθηκαν οι Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος ο και ποιμενάρχης.

Επίσης συμμετείχαν οι χορωδίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης, ενώ προβλήθηκε ένα βίντεο από την Βόρειο Ήπειρο και την βράβευση των πρώην φυλακισμένων απο το καθεστώς Χότζα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο τα παιδιά των χορωδιών, τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως και την ΣΦΕΒΑ «Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα» για την όλη τόσο καλά οργανωμένη παρουσίαση και όλων τον κόσμο που με την παρουσία τους λάμπρυναν ακόμα μια εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

\

sebastianos-1

sebastianos-2

sebastianos-3

sebastianos-4

sebastianos-5

sebastianos-6

sebastianos-7

sebastianos-8

sebastianos-9

sebastianos-10

sebastianos-11

sebastianos-12

sebastianos-13

sebastianos-14

sebastianos-15

sebastianos-16

sebastianos-17

sebastianos-18

sebastianos-19

sebastianos-20

sebastianos-21

sebastianos-22

sebastianos-23

sebastianos-24

sebastianos-25

sebastianos-26

sebastianos-27

Advertisements