ΚΟΝΙΤΣΑ…Βόλτα στην όμορφη Κόνιτσα – Ποιες δραστηριότητες μπορείτε να απολαύσετε

https://www.megatv.com/7ee26d12-6997-4f76-98d9-931834dea66d

Μία βόλτα στη βροχερή Κόνιτσα έκανε η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου συνάντησε τον Νίκο Κυρίτση, αναρριχητή, που περιέγραψε τις ομορφιές του τόπου αλλά και τα όσα ενδιαφέροντα μπορεί να κάνει κάποιος όταν βρεθεί εκεί.

«Από αυτό το σημείο, από τη μεριά Κόνιτσας ξεκινάει ο εθνικός δρυμός Βίκου – Αώου, από το γεφύρι της Κόνιτσας, το πιο μεγάλο γεφύρι στα Βαλκάνια. Ένα ορεινό τοπίο εκπληκτικό», ανέφερε ο κ. Κυρίτσης.

«Το flying fox, το εναέριο πέρασμα, είναι πέρασμα από ένα ψηλό σημείο σε ένα άλλο ψηλό σημείο. Το έχουμε στημένο πάνω από τον ποταμό Αώο. Είναι πολύ εντυπωσιακό, απλό και ασφαλές. Είναι για τον καθένα. Δεν κάνει κάτι αυτός που το εκτελεί», σημείωσε ο κ. Κυρίτσης αναφερόμενος σε μία από τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνουν οι επισκέπτες στο σημείο.

«Ο ποταμός Αώος προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες, όπως καγιάκ, ράφτινγκ κ.ά. Η Κόνιτσα είναι η πρωτεύουσα της περιπέτειας, των αθλημάτων. Σε πολύ μικρό χώρο μπορεί να κάνει κανείς τα πάντα. Είναι προικισμένη η φύση της Κόνιτσας», κατέληξε ο κ. Κυρίτσης.